Kung Fu Panda

För de yngsta 4-7 år

Ikorridoren utanför träningssalen trampar små förväntansfulla fötter på stället och ivrigt nyfikna försöker de små pandorna titta in genom de fördragna persiennerna som gömmer centrets pandavärld.

Pandorna är de minsta medlemmarna på centret där träningen har sin utgångspunkt och uppbyggnad av disciplin och lek. Träningspasset varvas mellan dessa två i en genomtänkt intervall av samarbetsövningar, intensitet, vila och självständig träning. Bland pandor och bambu ges utrymme och möjlighet för barnen att utveckla samarbetsförmåga, Lära känna sin kropp och börja upptäcka sin kapacitet.

Genom att ha delar under träningen som är återkommande vid varje pass stärks deras förtroende för vad de själva klarar av, vilket ger en nyfikenhet och säkerhet i att utmana sig själva i form av nya övningar. Respekt för sig själv och andra byggs upp genom samarbetsövningar där de får uppleva känslan över att bli lyssnade på och även lära sig respektera att någon säger ifrån.

Födelsedagskalas

2500:- grundpris upp till 10 barn. Därefter 150:- extra per barn. Tid: 2,5 timma.

• Kung fu- träningspass
• Korv och bröd
• Glass till dessert
• Godispåse till alla barn
• Överraskning till födelsedagsbarnet

Upplägg:
Barnen hälsas välkomna av centrets instruktörer och blir guidade in till träningssalen där en timmas fartfyllt Kung Fu pass väntar.
Träningspasset kan anpassas efter födelsedagsbarnets önskningar om övningar som ska vara med.
Efter passet bjuds det på korv och bröd i cafédelen.
Medan födelsedagsbarnet öppnar sina presenter förbereds desserten.
Kalaset avslutas med en överraskning till födelsedagsbarnet och godispåse till alla barn.

Praktisk information:
När du bokat datum och tid med oss får du ett digitalt inbjudningskort som du kan maila eller skriva ut och ge till dina vänner.
På inbjudningskortet står, förutom datum och tid praktisk information som plats, parkeringsmöjligheter och lämplig kalasklädsel.

Avbokningsregler:
Vid avbokning 48 timmar innan återbetalas hela summan.
Vid avbokning mindre än 48 timmar återbetalas hälften av summan, alternativt bokas ett nytt datum.

Vi ser fram emot att få vara delaktiga i födelsedagsfirandet!