Martial Arts Centre

Vår vision är att bidra till att skapa glädje och välmående i vardagen. På Martial Arts Centre Göteborg lär vi oss att fokusera och att koncentrera oss på en sak i taget. Detta gör vi genom att träna kropp och sinne tillsammans som en enhet genom Wing Chun Kung Fu och Fokuseringsträning.

Den aggressiva och effektiva kamparten Wing Chun Kung Fu lär oss att omsätta intention till handling genom total fokusering och koncentration. Genom regelbunden träning blir du lugnare och mer harmonisk, du får lättare att koncentrera dig på dina studier eller ditt arbete. Genom träningen får du möjlighet att upptäcka dina starka och svaga sidor, den självinsikten resulterar i ett stärkt självförtroende. Skulle du, mot all förmodan, behöva anta en utmaning till fysiskt självförsvar är du väl förberedd och kan reagera snabbt och kan stoppa angreppet.

Huvudtränare Magnus Jildin

Mitt namn är Magnus Jildin och är huvudinstruktör på Martial Arts Centre Göteborg inom både Wing Chun Kung Fu och Fokuseringsträning.

Jag har tränat Wing Chun Kung Fu i över 30 år och har dessutom tränat Filippinsk-, Japansk-, och Thailändsk Martial Art nästan lika länge. Mina studier av den kinesiska filosofin och kulturen inleddes redan i mitten av 80-talet. Detta intresse har utvecklats under åren och bland annat inneburit att jag kom i kontakt med Qigong, vilket jag idag har tränat i tjugo år. Jag brinner för att dela med mig av den unika kunskap som jag erhållit (och fortfarande erhåller via egen träning och genom rollen som instruktör) till Centrets elever som vill lära sig om filosofin inom Martial Art och traditionen genom Kung Fu-stilen Wing Chun.

Jag är stolt och tacksam över att vara huvudinstruktör på Martial Arts Centre Göteborg!

Mitt motto är: Jag mår som bäst när jag är glad