Kurs i Emotionell Hälsa – start 27/1

För att kunna koppla av och inte stressa måste vi först kunna fokusera. Det låter enkelt men vi har ibland stora utmaningar att vara i nuet, där vår kropp är. När vi känner oss mindre tillfreds eller stressade kan vi ibland ignorera våra känslor. Detta gör att vi skapar negativitet, vi kämpar emot verkligheten som den är, vägrar att acceptera saker och ting för vad de är. Vi önskar att det vore annorlunda, ångrar det vi gjort. Eller att vi inte gjort det vi borde gjort och oroar oss för framtiden.

Med andra ord; gör allt vi kan för att inte vara med vårt rena sanna jag, nämligen vår kropp.

Martial Arts Centre koncept The Martial Art of Mindfulness™  lär ut hur vi ska kunna fokusera mer i vår vardag och bli mycket mer närvarande när vi kommunicerar, jobbar, kör bil, åker spårvagn. Att fokusera är en förutsättning för att vi ska kunna koncentrera oss. En tanke åt gången, utan att tänka på annat än att vara med det vi gör i nuet – alltså med vår kropp.

För att lära oss att inte bli våra känslor måste vi ibland öva på att bara vara med dem. Vi önskar att saker vore så som vi vill att dem ska vara, inte som de faktiskt är i verkligheten. Centret erbjuder ett koncept på hur vi kan övervinna detta och med enkel kunskap lär vi oss att inte oroa oss för rena fantasier. Vi kan istället börja att acceptera vår situation och börja göra något åt den.

Välkommen till Magnus Jildins nya Masterclass i Emotonell Hälsa.

READY UP

Martial Arts Centre erbjuder också en Masterclass i fokusträning för e-sportare & gamers i samarbete med Svenska E-sportförbundet (SESF) och esportGYM (ESG) med start från 4 september 2021. Lördagar kl 13.00-14.00.

För mer information: www.svenskalag.se/esportgym

A Masterclass in Mindfulness av Magnus Jildin. www.magnusjildin.com

”Vi har ett koncept där vi lär ut att vi har kraft att välja hur vi mår, helt enkelt för att vi kan välja vad vi tänker på!”

Magnus Jildin

Sifu, Martial Arts Centre