På lek och allvar

Centret har en 30-årig tradition och erfarenhet av barn- och ungdomsträning. Vi har en härlig stämning och gemenskap där alla får plats. De yngsta barnen lär sig via fantasin och lekens värld att samarbeta med varandra, ömsesidig respekt och att hjälpas åt. Det är en tidig lärdom i integration.

Träningen bygger på att stärka sig själv, där sinne och kropp samarbetar, skapar självkontroll och bygger självkänsla. Verktyget som används för att uppnå detta är Wing Chun Kung Fu. Föräldrar till barn som tränar hos oss pratar ofta om den positiva inverkan den har på barnets vardagsliv.

En förberedelse för livet

Resultatet är att de redan i tidig ålder lyckas balansera sin oro och blir lugnare som individer. De lär sig hur de ska ta hand om sig själva och samarbeta tillsammans med andra.

Våra pandor lär sig:

  • Samarbete
  • Respekt
  • Självkontroll
  • Under VT2020 uppgraderar vi Kung Fu Panda till TRÄNA SOM EN SUPERHJÄLTE! Ett samarbete med en av Sveriges populäraste barnböcker, för att inspirera barn till rörelse och mot mobbning.Gradering av vårens alla SUPERHJÄLTAR sker på Liseberg under Olympic Days 15-17 maj. Gratis inträde till alla barnfamiljer!

Pris 1900 kr 

Pandagruppen under sommarläger.